Vi er glade for at få muligheden

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

I dag lever knap 294.000 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

En fælles indsats for at knække cancer

Nyt, fantastisk indsamlingsresultat: I løbet af Knæk Cancer-ugen blev der i alt indsamlet 139 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

En uges oplysning om kræft, stærke fortællinger og en stor indsamling kulminerede lørdag aften med ’Knæk Cancer Live’ på TV 2. For niende gang bakkede danskerne markant og stærkt op om Knæk Cancer og indsamlede i alt 139.102.807 kroner i løbet af ugen. Dermed har forskningen i kræft og støtten til kræftpatienterne endnu en gang fået en flot tilslutning.

Vi er glade for at få muligheden for at støtte op og være en del af det fantastiske initiativ. 

 

 

 

BYGNINGER I DEN DIGITALE TRANSFORMATION

En guide til hvordan et digitalt fundament skaber overblik og langsigtet strategi på et oplyst grundlag. 

 

Faktuelle oplysninger om grunde, bygninger og lejligheder er grundlaget for det daglige arbejde.

 

Uanset om det er boligselskaber, kommunale bygningskontorer eller private ejendomsadministrationer.

Har I digitaliseret jeres ejendomme?