Vi understøtte din digitalisering

Digitaliseringsrådgivning

Med afsæt i din digitale ambition får du med rådgivning indblik og overblik til din langsigtede, digitale strategi.

Praksisnær rådgivning med afsæt i din digitale ambition

Din rådgivende digitaliseringspartner

Som rådgivende digitaliseringspartner kender vi de arbejdsgange, rutiner og udfordringer i ejendomsdrift, der udgør hverdagen for mange boligadministratorer.

Vores rådgivning giver dig indsigt til at vurdere, hvordan du får data til at arbejde fordelagtigt og meningsfuldt. Det styrker din digitale transformation.

Digitalisering er din vej til vækst

Den digitale transformation med øget dataanvendelse er i dag en integreret del af strategien for mange boligadministratorer og indgår i de fremtidige kerneprocesser.

Du skal vælge dit datagrundlag, så det matcher dit styringsbehov og understøtter den retning, du ønsker. Sikrer du samtidig, at data altid er tilgængelige for brugerne, har du fundamentet på plads.

 

Digitaliseringsrådgivning

Med afsæt i din digitale ambition får du med rådgivning fra eseebase indblik og overblik til din langsigtede, digitale strategi. Vores holdning er, at en strategi skal være praksisnær, lette udviklingen og styrke forretningen.

 

Vi kommer hele vejen rundt

Foranalyse

Foranalyse afdækker behov og ønsker  i relation til grundlaget for det daglige digitale arbejde med grunde, bygninger og lejligheder.

Digital projektledelse

Vores projektledere er jeres sparringspartner som styre hele projektet igennem og sikre at de realiseret de forventede gevinster.

Implementering

Vi implementerer alle data på eseebasePORTALEN, og underviser brugerne så de kommer godt i gang og er efterfølgende parat i supporten, hvis der er behov for det.

Kontakt vores rådgivningsteam

Med afsæt i din digitale ambition, får du med rådgivning fra eseebase, indblik og overblik til din langsigtede digitale strategi.

Vores holdning er, at en strategi skal være praksisnær, lette udviklingen og styrke forretningen.

BYGNINGER I DEN DIGITALE TRANSFORMATION

En guide til hvordan et digitalt fundament skaber overblik og langsigtet strategi på et oplyst grundlag. 

 

Faktuelle oplysninger om grunde, bygninger og lejligheder er grundlaget for det daglige arbejde.

 

Uanset om det er boligselskaber, kommunale bygningskontorer eller private ejendomsadministrationer.

Har I digitaliseret jeres ejendomme?