Om os

Vi omsætter mursten, vinduespartier og græsplæner til digitale modeller. Vi beriger dem med data, så de bliver intelligente og selv ved, hvordan de skal vedligeholdes. Derfor siger vi, at vi får bygninger til at tale.

Drift og vedligehold på den sikre, enkle og gennemsigtige måde

Vi skaber en stemme, som ikke har været der før

Levende bygninger taler. Du handler.

Forestil dig, at din bil ikke gav dig besked, når det var tid til en påfyldning. Sådan har det været med bygninger i mange år. Løbende har du været nødt til at vurdere, hvornår og i hvilket omfang en bygning havde brug for vedligeholdelse. Det er en langsommelig og ressourcekrævende proces. Men det stopper nu.

Vi føjer intelligens til drift og vedligehold af bygninger. Det gør vi ved at digitalisere bygningerne og vedligeholde data i én database, som er integreret i dine it-systemer.

På den måde giver vi dig overblik, så du sparer tid og penge og kan lave langsigtede planer, der holder.

Sådan skaber vi intelligente bygninger

DET SIKRE

Tilvejebringelse af data

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af data. Vores brugere skal være absolut sikre på, at data er korrekt registreret og til at regne med.


DET ENKLE

Organisering af data

Vi gør det komplekse enkelt, når vi systematiserer data, samler informationer i meningsfulde kategorier og skaber sammenhæng på tværs af data.

DET GENNEMSIGTIGE

Anvendelse af data

At arbejde med data skal være nemt.
Vi skaber gennemsigtighed ved at gøre data tilgængelige og brugbare i en form, der er meningsfuld for den enkelte bruger.

 

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere til vores team.
Kunne det blive dig?

+200 mio.

kroner vores kunder sparer årligt

+135

eksperter på området

+9 mio.

m2 digitaliseret til dato

+30 år

erfaring med boligadministration

Digitalisering resulterede i store besparelser for FællesBo

Efter godt otte år med digitale mængder fra eseebase har FællesBo i Herning opnået imponerende store besparelser – økonomisk og ressourcemæssigt. På fraflytninger runder den årlige besparelse i dag mere end 50%. I år tager FællesBo hul på digitalisering af endnu et område: Udvendige facader

Overblik der giver dig overblik til at arbejde mere effektivt

Samlet overblik med valide data

Digitalisering af boligmassen giver dig fuld gennemsigtighed med korrekte data baseret på mål og optegninger af dine bygninger. På den baggrund kan du optimere driften og træffe bedre beslutninger

Adgang til din samlede portefølje

I eseeBASE-portalen finder du alle tegninger og modeller med kune et par klik. Du kan filtrere på de enkelte bygningsdele på tværs af selskaber og afdelinger, og du håndterer nemt råderetsændringer.

Løbende opdatering af data

eseebase står for processen med at vedligeholde dine data. På baggrund af dine input registreres råderetsændringer løbende. Så ved du, at dine data til hver en tid afspejler de virkelige forhold.

BYGNINGER I DEN DIGITALE TRANSFORMATION

En guide til hvordan et digitalt fundament skaber overblik og langsigtet strategi på et oplyst grundlag. 

 

Faktuelle oplysninger om grunde, bygninger og lejligheder er grundlaget for det daglige arbejde.

 

Uanset om det er boligselskaber, kommunale bygningskontorer eller private ejendomsadministrationer.

Har I digitaliseret jeres ejendomme?