Vores historie

eseebase er vokset i takt med de besparelser,  vi over årene har bidraget til inden for drift og vedligehold.

Vokser med kundernes besparelser

I 2008 udsprang eseebase af Årstiderne Arkitekter. Målet var at bidrage til besparelser inden for drift og vedligehold af bygninger, og midlet var at samle og digitalisere alle bygningsdata.

I første omgang var det de høje udgifter forbundet med fraflytninger, der mærkede sparekniven. Siden greb besparelserne om sig. I dag siger vi med stolthed, at vi er vokset i takt med vores kunders besparelser.

eseebase har i dag 150 medarbejdere, som sidder fordelt på kontorer i Danmark, Bangladesh, Indien, Sverige og Tyskland.

Tegnestue i Bangladesh

Ved hjælp af DANIDA’s udviklingsprogram for danske virksomheder i udlandet etablerede vi tidligt en tegnestue i Bangladesh. Tegnestuen er en velfungerende, hurtig og professionelt drevet enhed, som gør det muligt for os at være konkurrencedygtig på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tager ofte imod gæster, når danske virksomheder på inspirationstur ønsker at se, hvordan vi får det til at fungere.

Vækst og værdiskabelse

Vores væsentligste parameter for succes er, at vores kunder sparer penge, men vi er også stolte af, at vi blev kåret som gazellevirksomhed i 2017 og 2018. Et af kriterierne er kontinuerlig vækst, og at man som minimum fordobler omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Gazellevirksomheder skaber arbejdspladser og giver værdi i lokalsamfundet. I eseebase bidrager vi eksempelvis til social jobskabelse og har løbende teknisk designer-elever.

Børsen Gazelle 2018

 

Etablering på nye markeder

På baggrund af vores gode erfaringer og solide position på det danske marked er vi nu godt i gang med at etablere os i både Sverige og Tyskland.