Vil du være en del af et stærkt fællesskab?

Vi tror på, at ved at skabe et positivt arbejdsmiljø og give vores kollegaer frihed til at blomstre, giver bedre mulighed for at udfolde sit talent.

 

Har du lyst til at blive en del af vores voksende team?

 
 

Lad os holde kontakten

Følg med på LinkedIn og hold dig opdateret på det seneste nyt om job og karriere i eseebase.

Sådan skaber vi intelligente bygninger

DET SIKRE

Tilvejebringelse af data

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af data. Vores brugere skal være absolut sikre på, at data er korrekt registreret og til at regne med.

DET ENKLE

Organisering af data

Vi gør det komplekse enkelt, når vi systematiserer data, samler informationer i meningsfulde kategorier og skaber sammenhæng på tværs af data.

DET GENNEMSIGTIGE

Anvendelse af data

At arbejde med data skal være nemt.
Vi skaber gennemsigtighed ved at gøre data tilgængelige og brugbare i en form, der er meningsfuld for den enkelte bruger.

 

Behandling af persondata ved rekruttering

Når du sender en ansøgning til eseebase, giver du samtidig dit samtykke til, at vi må anvende de af dig oplyste personoplysninger. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte eseebsae HR-afdeling på job@eseebase.dk

TALLENE TALER FOR SIG SELV

160.000+

Antallet af boliger, eseebase allerede har digitaliseret, stiger

3 år

Antal år, digitaliseringen gennemsnitligt tjener sig hjem på

30%

Gennemsnitlig besparelse ved udbud af D&V-opgaver

1-4 timer

Gennemsnitlig besparelse i den daglige administration

Robin Assadud Jaman Khan, Projektansvarlig i Bangadesh.

Anderledes klima og kultur, men det samme mål: At levere.

Mød Robin, som arbejder på vores kontor i Dhaka, Bangladesh. Robin har arbejdet på tegnestuen i Bangladesh i 10 år, og han er stolt af at kunne sige, at med tiden er forståelsen af danske arkitekturtraditioner og arbejdsmetoder blevet temmelig enestående på kontoret i Dhaka.

 

Faste rutiner fra morgenstunden

Robin er en del af teamet hos Brahe & Bestec – eseebases tegnestue i Bangladesh. Han er temmelig erfaren inden for arkitektur. Han er projektleder og har den personlige kontakt, når tegneopgaverne fra Danmark planlægges og fordeles i teamet i Bangladesh. Og han kender rutinerne.

“Når jeg kommer ind på kontoret om morgenen, starter jeg med at gennemgå e-mails fra mine kolleger i Danmark og fra min projektchef her i Bangladesh. Så planlægger jeg dagen. Jeg har på forhånd lagt nogle opgaver i planen, men hver morgen er jeg nødt til at forholde mig til, om noget vigtigere er kommet op. Når jeg har alt på plads, fordeler jeg opgaverne og følger op direkte med de kolleger, hvor der er brug for yderligere afklaring eller faglig sparring. For mig er det en god dag på arbejdet, når vi har al nødvendig information tilgængelig, når de nødvendige ressourcer er allokeret til mig, og når det ikke er alt for varmt.”

 Daglig kontakt til teamet i Danmark

Tidsforskellen mellem Bangladesh og Danmark betyder, at kontoret i Bangladesh er fem timer foran kontoret i Danmark. Derfor er tidspunktet lige efter frokost i Dhaka også et oplagt tidspunkt at tage en snak med kollegerne i Danmark.

”Vi får frokost på kontoret. Det sparer os for en masse tid, og det giver os mulighed for at være fokuserede hele arbejdsdagen. Når jeg er færdig med frokost, plejer jeg at følge op på et par ting med min primære kontakt i Danmark. Småting i hverdagen klarer vi over e-mail eller Skype, men når vi er i opstarten af et nyt projekt, ”mødes vi” i et virtuelt mødelokale. Lige nu arbejder vi for eksempel på et projekt for Tyskland, som er et nyt marked for os alle. Det er en situation, hvor der er brug for, at vi arbejder meget tæt og jævnligt mødes.”

 Helt afgørende at forstå dansk arkitektur

De danske traditioner omkring arkitektur er væsentligt forskellige fra dem i Bangladesh på grund af de klimatiske og kulturelle forskelle. At forstå de kulturelt betingede forskelle er helt afgørende for at kunne levere som aftalt.

”Alle nyansatte kommer igennem et træningsforløb. For at blive en del af teamet skal de gennemgå én måneds træning, og de skal bestå en afsluttende eksamen. Men meget af indsigten kommer også med erfaringen og ved at øge forståelsen for dansk kultur og arkitektur. Indimellem kræver det, at man sidder sammen og lærer hinanden at kende. Du arbejder anderledes med en person, du har mødt og kender lidt til. Jeg har været i Danmark flere gange for at møde de folk, vi arbejder med – for at lære dem at kende og for at styrke min faglighed og få en dybere forståelse for den danske tilgang.”

BYGNINGER I DEN DIGITALE TRANSFORMATION

En guide til hvordan et digitalt fundament skaber overblik og langsigtet strategi på et oplyst grundlag. 

 

Faktuelle oplysninger om grunde, bygninger og lejligheder er grundlaget for det daglige arbejde.

 

Uanset om det er boligselskaber, kommunale bygningskontorer eller private ejendomsadministrationer.

Har I digitaliseret jeres ejendomme?