Intern undervisning

eseebase er i gang med et fælles kompetenceløft af medarbejderne. Ved vores sidste kursusdag var der fokus på standarder inden for digitalisering. Vi spurgte vores elev, Pernille, hvad hun fik ud af kurset. ”Kurset har givet mig en forståelse for digitalisering bl.a. via åben debat af forskellige tilgange og metoder. Og så er det altid skønt at være sammen med mine gode kolleger”, udtaler Pernille. Til sidst på kurset skulle alle tippe en 13´er, og rygtet siger, at det lykkedes for nogle at vinde den store gevinst.

BYGNINGER I DEN DIGITALE TRANSFORMATION

En guide til hvordan et digitalt fundament skaber overblik og langsigtet strategi på et oplyst grundlag. 

 

Faktuelle oplysninger om grunde, bygninger og lejligheder er grundlaget for det daglige arbejde.

 

Uanset om det er boligselskaber, kommunale bygningskontorer eller private ejendomsadministrationer.

Har I digitaliseret jeres ejendomme?